Retourneren

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht u een bestelling willen retourneren, dan kunt u dit op de volgende manieren kenbaar maken:

  • Schrijf ons een e-mail;
  • Gebruik het contactformulier op de website;
  • Schrijf ons een brief.

Vergeet niet om uw ordernummer bij te voegen voor een snellere afhandeling. U kan gebruik maken van een van de onderstaande bij ons retourbeleid:

  1. Tegoedbon ter hoogte van de betaling van de bestelling;
  2. Product met dezelfde waarde als het gekochte product;
  3. Betaalde bedrag terug ontvangen

Nadat u dit kenbaar heeft gemaakt, heeft u 14 dagen te tijd om het daadwerkelijk te retourneren.

Wij kunnen alleen producten accepteren die in dezelfde staat zijn waarin ze verstuurd zijn!

Wij kunnen de retour van een product weigeren als deze geopend is.

Wees er zeker van dat het product goed is ingepakt bij het retouren, zodat deze niet beschadigd is tijdens het transport.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

x