Retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht je een bestelling willen retourneren, dan kan je dit op de volgende manieren kenbaar maken:

  • Schrijf ons een e-mail;
  • Gebruik het contactformulier op de website;
  • Schrijf ons een brief.

Vergeet niet om jouw ordernummer bij te voegen voor een snellere afhandeling. Je kan gebruik maken van een van de onderstaande bij ons retourbeleid:

  1. Tegoedbon ter hoogte van de betaling van de bestelling;
  2. Product met dezelfde waarde als het gekochte product;
  3. Betaalde bedrag terug ontvangen

Wij kunnen alleen producten accepteren die in dezelfde staat verkeren als waarin ze verstuurd zijn. Wij kunnen de retour van een product weigeren als deze geopend of beschadigd is.

Wees er zeker van dat het product goed is ingepakt bij het retourneren, zodat deze niet beschadigd wordt tijdens het transport.

Indien je niet de mogelijkheid hebt om een verzendlabel aan te maken om jouw bestelling te retourneren, kunnen wij jou deze leveren. De verzendlabel zullen wij via de mail aan jou bezorgen. De kosten hiervoor zijn €5,95 en worden in mindering gebracht op het door jou te ontvangen bedrag.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.