Retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour a €5,95 zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. 

Mocht je jouw bestelling(en) willen annuleren dan kan je gebruik maken van ons retourportaal. Klik op de volgende link: https://cardstore.shipping-portal.com/rp/

Vul de gevraagde gegevens in en je zal een retourlabel ontvangen. Plak dit retourlabel op de verzenddoos en geef het pakketje af bij een PostNL of BPost Servicepunt.

  Vergeet niet om jouw ordernummer op een blaadje bij te voegen voor een snellere afhandeling. 

   Wij kunnen alleen producten accepteren die in dezelfde staat verkeren als waarin ze verstuurd zijn. Wij kunnen de retour van een product weigeren als deze geopend of beschadigd is.

   Wees er zeker van dat het product goed is ingepakt bij het retourneren, zodat deze niet beschadigd wordt tijdens het transport.

   Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

   Klik hier om naar ons retourportaal te gaan.