Pokémon Base Set verkocht voor meer dan $100.000!

In de Verenigde Staten is een complete Pokémon Base Set verkocht voor een recordbedrag! De collectie bestaande uit 103 kaarten werd geveild voor maar liefst $107.010. Omgerekend is dit ruim €96.500! Pokémon kaarten die geproduceerd zijn vóór 2000 blijken steeds populairder te worden onder verzamelaars.

De Pokémon Base Set werd in het weekend van 10 augustus 2019 geveild bij "Goldin Auctions" na het ontvangen van tientallen biedingen. De set was zo razend populair omdat alle kaarten in "mint-conditie" waren. Alle kaarten zijn door PSA gewaardeerd met een 10. Dit wil zeggen dat de kaarten vrijwel in perfecte staat zijn. 

De belangrijkste kaart van deze set is de eerste editie Charizard. Deze kaart alleen al was recentelijk verkocht voor maar liefst $55.000.

Er zijn bijna geen kaarten meer in deze conditie te verkrijgen. Volgens Goldin Auctions zijn er momenteel minder dan 50 exemplaren per kaart te vinden in deze conditie. Wellicht is het de moeite waard om in jouw kast te kijken of jij deze kaarten hebt.

Laat een bericht achter