-15% op Paldean Fates 🎉

PALDEAN15

Galar Pokémon en Pokémon V in Sword & Shield

Galar Pokémon en Pokémon V in Sword & Shield

Tim Bakker |

Sword & Shield is de eerste set van de nieuwe, gelijknamige Pokémon TCG Sword & Shield wereld! Verken de nieuwe Galar regio met drie nieuwe partner Pokémon: Grookey, Scorbunny en Sobble en maak kennis met de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta.

De Pokémon Sword & Shield uitbreiding komt uit op 7 februari 2020 en introduceert de Galar Pokémon en de nieuwe Pokémon V. Deze Pokémon V hebben enorm veel HP en sterke aanvallen. Sommige van deze kunnen transformeren in een Pokémon VMAX. Alhoewel deze VMAX Pokémon heel krachtig zijn, moet je oppassen dat deze niet verslagen wordt. Wanneer verslagen mag jouw tegenstander drie kaarten als prijs nemen.

TCG Online VMAX Pokémon Sword & Shield Zamazenta V Zacian V  

Onder de nieuwe Pokémon V kaarten zijn ook de legendarische Zavian V en Zamazenta V te vinden. Zacian V's krachten trekken metaal aan van jouw deck en zijn krachtige zwaard gebruikt Energy om 230 schade aan te richten aan jouw tegenstander. Zamazenta V's schild verdedigt jou tegen de aanvallen van VMAX Pokémon. Daarnaast kan zijn Assault Tackle 130 schade aanrichten en een Special Energy van zijn doelwit vernietigen. 

Zacian V en Zamazenta V zijn niet de enige nieuwe Pokémon in de Sword & Shield set. Je zult ook de getransformeerde Pokémon uit de Pokémon Sword & Shield game tegenkomen. Ook de schattige Galarian Ponyta is klaar om voor jou te strijden - en je kan zeker zijn dat de andere Pokémon van het Galar gebied ook klaar staan.

Lapras Snorlax VMAX Pokémon Sword & Shield TCG Online  

De eerste Pokémon VMAX zijn ook bekend! Het zijn twee Pokémon die bekend zijn van de Kanto regio. Lapras VMX heeft een oneindigde kracht met zijn G-Max pump aanval door 30 extra schade aan te richten per Water Energy. En met 340 HP is VMX Snorlax de Pokémon met het hoogste HP dat toegestaan is in Pokémon toernooien. Naast de krachten van deze Pokémon, hebben ze ook een prachtige artwork die niet in jouw verzameling mag ontbreken.

Bekijk alle Sword & Shield TCG via deze link.

Laat een reactie achter