GRATIS POKÉMON BOOSTER!

Bij besteding vanaf €30

Duurste Yu-Gi-Oh kaarten ooit!

Duurste Yu-Gi-Oh kaarten ooit!

Tim Bakker |

Na de blog over de duurste Pokémon kaarten ooit, is er deze keer een blog over de duurste Yu-Gi-Oh kaarten die ooit zijn gemaakt! In 1996 is dit Japanse ruilkaartenspel op de markt gebracht door Kazuki Takahashi. Nu 22 jaar later worden er nog steeds Yu-Gi-Oh kaarten geproduceerd. Hieronder een overzicht van de duurste kaarten ooit gemaakt!

1. Tournament Black Luster Soldier

De duurste kaart ooit uitgebracht voor Yu-Gi-Oh is de Tournament Black Luster Soldier. Deze kaart was gewonnen door de winnaar van het eerste officiele Yu-Gi-Oh toernooi. De vraagprijs van deze kaart is maar liefst 1 milard yen, dat is omgerekend ongeveer €12.000.000 (12 miljoen euro). Deze kaart is ook geproduceerd op roestvrij staal, in plaats van het gebruikelijke papier. Er is maar 1 van deze kaarten op de wereld. Er wordt gezegd dat deze kaart ooit een keer is verkocht voor €2.000.000 (2 miljoen euro), echter is dit nooit officieel bevestigd.

Tournament Black Luster Soldier

2. Tyler The Great Warrior

Na de Tournament Black Luster Soldier, komt als tweede duurste Yu-Gi-Oh kaart ooit geproduceerd de kaart "Tyler The Great Warrior". In 2002 was er een jongen genaamd Tyler Gressle die een zeldzame vorm van leverkanker had. De 14-jarige jongen moest vechten voor zijn leven. De Make-A-Wish foundation kwam er achter dat hij een grote fan was van Yu-Gi-Oh. Samen met de producent van Yu-Gi-Oh mocht hij zijn eigen kaart ontwerpen. Dit werd de "Tyler The Great Warrior" kaart, er zijn er totaal 3 gemaakt. De waarde van deze kaart is niet bekend, aangezien deze nog niet eerder op de markt werd aangeboden. De jongen Tyler Gressle heeft de kanker overwonnen, en is tegenwoordig gezond.

Tyler The Great Warrior

3. Blue-Eyes Ultimate Dragon

Op plaats 3 van de duurste Yu-Gi-Oh kaarten ooit staat de Blue-Eyes Ultimate Dragon. Deze kaart was te winnen bij een Aziatisch Yu-Gi-Oh toernooi. De prent op de kaart is maar eenmalig geproduceerd speciaal voor dit toernooi. Deze kaart is nu in handen van een Japanse Trading Card Game winkel, en de vraagprijs van deze kaart is maar liefst $400.000, of omgerekend ongeveer €350.000.

Blue-Eyes Ultimate Dragon

4. Armament of the Lethal Lords

In 2007 was deze kaart groot in het nieuws, omdat het zou zijn verkocht op Ebay voor maar liefst $1.200.000 (1,2 miljoen dollar). Wat het de duurste Yu-Gi-Oh kaart ooit maakte. Echter waren dit geruchten, en klopte dit verhaal niet. Deze kaart was gewonnen door de winnaars van de Yu-Gi-Oh World Championship Series in 2006. De waarde van deze kaart wordt geschat op ongeveer $8.000, of omgerekend €6.500.

Armament of the Lethal Lords

5. Skuna, The Leonine Rakan

De laatste kaart in deze lijst van duurste Yu-Gi-Oh kaarten ooit is "Skuna, The Leonine Rakan". Deze kaart werd uitgedeeld aan de winnaars van de Yu-Gi-Oh Championship Series in 2009. Er zijn in totaal 6 van deze kaarten geproduceerd. Twee van deze kaarten zijn sinds op Ebay verkocht voor de prijs van $6.000 per stuk, of omgerekend ongeveer €5.000!

Skuna, The Leonine Rakan

Dit was de lijst van duurste Yu-Gi-Oh kaarten ooit. Wat is de duurste Yu-Gi-Oh kaart die jij ooit in je bezit hebt gehad of verkocht? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

 

9 reacties

Hallo

Graag wil ik me yugioh kaarten verkopen, ik heb goeie en zeldzame kaarten.

Zoals blue eyes white dragon, dark magician en veel meer!

A.u.b laat me snel mogelijk weten of u
geïnteresseerd bent?

Gr. Samir

Samir,

En god kaarten en meer

Jesse,

Ik heb ook nog goeie blue eyes white dragon 1st edition

Jesse,

Dark magician holofoil mint condition in capsule super rare 1996

Where van i rond correct price?

Janine,

Ik heb veel kaarten in bezit, een er van is BlueEyes
White Dragon van 1996.

Marga,

ik heb hele doos met de beste kaarten

whatsapp 0468303502 belgisch nummer. voor fotos

mounir jalam,

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online uqz.vuhj.tcgonline.nl.ivd.vs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

omuteziy,

Ik heb de sorcerer of dark Magic.

Mario,

Ik he een Blue-Eyes White Dragon van 1996 zijkanter niet meer zo scherp en ik heb nog meer van die kaarten

Alexander,

Laat een reactie achter