Dit zijn jouw oude Magic! The Gathering kaarten waard!

Na een blog te hebben gepost over de duurste Pokémon en Yu-Gi-Oh kaarten, is het dit keer een blog over de duurste Magic! The Gathering kaarten ooit! Lees verder om er achter te komen hoeveel jouw oude Magic! kaarten waard kunnen zijn.

1. Black Lotus

De duurste Magic! kaart momenteel op de markt is de "Black Lotus". Men zegt dat dit een van de sterkste kaarten uit het spel is. Deze kaart kwam uit in de alpha en beta sets in 1993 en 1994. De afbeelding is ontworpen door Christopher Rush en de kaart heeft momenteel een waarde van €27.000. Dit is redelijk prijzig voor een kaart die niet in officiële toernooien gebruikt mag worden. Er zijn maar 1.100 kaarten van de Black Lotus gedrukt.

Black Lotus

2. Time Walk

Na de Black Lotus, heeft Time Walk de hoogste waarde in het Magic! The Gatherin kaartspel. Deze kaart is grofweg €3.500 euro waard! Net zoals de Black Lotus, mag ook deze kaart niet gebruikt worden in officiële toernooien. Met deze kaart mag je namelijk 2 beurten achter elkaar, dit geeft de speler van de kaart een oneerlijk voordeel tegenover de tegenstander. Het ontwerp is gedaan door Amy Weber en de kaart is meer waard dan zijn gewicht in goud.

Time Walk

3. Mox Sapphire

De volgende kaart is goed voor een 3e plek in deze lijst. Deze kaart kwam in 2005 uit in de Mox Set. Dit is de duurste kaart van de hele set met een waarde van maar liefst €1.500. Deze kaart is zo duur, omdat hij bijna nergens verkrijgbaar is. 

Mox Sapphire

4. Ancestral Recall

Een van de simpelere kaarten in de Magic! serie is de "Ancestral Recall" kaart. Net zoals de Black Lotus, Time Walk en Mox Sapphire, is ook de Ancestral Recall onderdeel van de "Power Nine". De Power Nine kaarten kwamen uit in de Alpha en Beta sets van de Magic! serie en worden gezien als de sterkste kaarten uit het spel. Het was de bedoeling om de Ancestral Recall een "common" te maken, maar uiteindelijk werd toch voor een "rare" besloten. De kaart heeft een waarde van gemiddeld zo'n €1.300.

Ancestral Recall

 5. Tropical Island

De laatste kaart in deze lijst, die geen onderdeel is van de "Power Nine", zoals de vorige 4 kaarten, is Tropical Island. Dit is een zeldzame kaart met een waarde van maar liefst €1.000. Deze kaart kan op meerdere manieren in het spel worden gebruikt, wat de kaart zo uniek maakt.

Tropical Island

Welke kaart is jouw favoriet? Laat het ons weten in de berichten hieronder!

 

Magic!

1 bericht

Kevin Kok

Kevin Kok

Blue Ice White Zapdos

Laat een bericht achter